Online Werelddag
D.V. za 29 januari 2022

Zichtbare zegen

19:00 uur  |  Interactief en gezellig kinderprogramma
19:45 uur  |  Hoofdprogramma met inspirerende sprekers
21:20 uur  |  Muzikale afsluiting

Reis mee langs boeren over de hele wereld! Tijdens de online Werelddag D.V. 29 januari 2022 staan zíj centraal. We nemen een kijkje bij een gezin in Benin en ‘vliegen’ daarna door naar een visser in Sri Lanka. Ben je benieuwd naar het leven van een oud-sponsorkind? Goed nieuws: tijdens de Werelddag stellen we je voor aan Yacouba uit Burkina Faso. Welke impact had het sponsorprogramma in zijn leven? Verhalen van zichtbare zegen!

Kijk livestream terug

wanneer:

D.V. 29 JANUARI 2022

programma:

19.00-19.45 UUR
KINDERPROGRAMMA

19.45-21.30 UUR
HOOFDPROGRAMMA

Zegen in de woestijn van het leven

‘We bidden voor je, zodat je tot zegen mag zijn in de woestijn van het leven.’ Meer dan twee decennia later, herinnert Yacouba uit Burkina Faso deze zin nog goed. De woorden zijn geschreven door het gezin dat hem jarenlang sponsorde. ‘Het heeft mijn leven voorgoed veranderd. Die zin heeft mij naar God toe geleid, en zo mocht ik Zijn plan voor mijn leven leren kennen.’ Tijdens de online Werelddag vertelt Yacouba hoe sponsoring zijn leven veranderde. Ook vissers uit Sri Lanka en familie Tamou komen aan het woord. Mooie, ingrijpende verhalen waarin de zegen van God op ons werk zichtbaar wordt!

Bestel de Werelddag-Box

Wilt u de Werelddag online meebeleven onder het genot van iets lekkers? Bestel dan bij uw aanmelding de Werelddag-Box (à € 2,-) en geniet thuis optimaal van ons evenement! Kort voor de Werelddag valt het pakket bij u op de mat. De box bevat onder andere (h)eerlijke koffie, thee uit Sri Lanka, een receptenkaartje en het programmaboekje. Er zijn twee opties: een algemene Werelddag-Box en een Kids-Box met een aantal extra items. Laat je verrassen!

De Werelddag-Box is inmiddels uitverkocht.

Gezellig, interactief kinderprogramma

Ben jij tussen de 4 en de 12 jaar? Dan vergeten wij ook jou natuurlijk niet. Kijk en knutsel mee tijdens ons online kinderprogramma ‘Tel je zegeningen’, van 19:00-19:45 uur. Ook dit jaar kan dat lekker op de bank met je broers, zusjes, vader en moeder. Zelfs in pyjama kan je alles meebeleven, superknus! Samen gaan we ontdekken hoe belangrijk bijen zijn voor de mensen in Oeganda, maar ook voor ons in Nederland.  Tip: vind jij het leuk om nu alvast aan de slag te gaan? Klik op de link en bekijk de verschillende knutselopdrachten!

Knutsel insturen en kans maken op een leuke prijs? Dat kan tot uiterlijk 2 februari 2022 via werelddagcommunicatie@woordendaad.nl

Met bijdragen van o.a.

Yacouba Coulibaly

Voormalig sponsorkind, nu werkzaam in de agrarische sector

Familie Tamou uit Benin

Vertelt over de impact van het Familles Fortes project

De Zand- kunstenaar

Gert van der Vijver maakt prachtige zandtekeningen

Rina Molenaar

Directeur-bestuurder Woord en Daad

Govert-Henk Mijnders

Presentator

Vissers uit Sri Lanka

Vertellen over hun werk

Tenira Sturm

Mezzosopraan

Arjan Wouters

Pianist

Help mee om de Werelddag meer bekendheid te geven!

Deel deze pagina met familie en vrienden.

En ontmoet elkaar online op D.V. 29 januari 2022.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring