fbpx

D.V. 18 januari 2020

Kom jij ook naar de Woord en Daad Werelddag? Het wordt leuk! Lees hier alvast wat je op deze dag allemaal kunt beleven!

Tienerprogramma (klas 1 en 2)

Zit jij in klas 1 of 2? Dan ben je welkom bij ons tienerprogramma! Het belooft een gave dag te worden vol spellen, sportiviteit, verhalen & video en gezellig wat drinken in het Grand Café. Doe mee aan in- en outdoor zeskamp spelen, een spannende Kahoot en leuke Afrikaanse spellen (mét Miftah uit Ethiopië). Luister naar zijn ingrijpende verhaal, hoe hij is opgegroeid in armoede en nu dokter is en voor veel mensen kan zorgen. Dit wil je niet missen! Bekijk hier de flyer en schrijf je in met je vrienden of vriendinnen.

Kinderprogramma (onder- en bovenbouw)

Hét programma voor kinderen dat hoog gewaardeerd wordt! Net als het hoofdprogramma duurt het kinderprogramma van 10.15 uur tot 15.15 uur. In de pauze kunt u de kinderen ophalen om te eten en kunnen de kinderen zich vermaken in de Expohal of met een speurtocht. Kinderen van groep 1 tot en met groep 8 hebben toegang tot dit programma dienen van te voren te worden aangemeld. Dit jaar staat Afrika centraal. In het kinderprogramma is aan elke leeftijd gedacht. Een van de sprekers (Miftah) houdt een prachtig verhaal voor de kinderen over zijn leven.

Houdt uw dochter van knutselen of doet uw zoon liever mee met een sportief spel? Tientallen vrijwilligers zorgen voor een boeiend programma met (culturele) spellen en verhalen, een quiz, sportiviteit, knutselwerk, muziek & zang en misschien wel een podiumoptreden!  Voor drinken en een versnapering wordt gezorgd. U kunt uw kinderen brengen vanaf 9.30 uur. Houd rekening met een wachttijd. Breng uw kinderen op tijd weg, zodat u de start van het hoofdprogramma niet mist.

Crèche (0-4 jaar) – VOL

LET OP: U kunt geen kinderen meer aanmelden voor de crèche.

Net als het hoofdprogramma duurt de crèche van 10.15 uur tot 15.15 uur (met uitzondering van de pauze). Anders dan voorgaande jaren is de crèche nu groter opgezet waardoor we meer kinderen kunnen opvangen. Kinderen van 0-4 jaar hebben toegang tot de crèche en dienen van te voren te worden aangemeld. Er is een zaal waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en twee zalen waar de kinderen eventueel kunnen slapen. Er zijn voldoende vrijwilligers aanwezig om op uw kinderen te letten. U kunt uw kinderen brengen vanaf 9.30 uur. Houd rekening met een wachttijd. Breng uw kinderen op tijd weg, zodat u de start van het hoofdprogramma niet mist.

Download de kleurplaat

Kleur deze kleurplaat in en lever hem in op de Woord en Daad Werelddag. Wie weet win jij een prijsje!

Download de kleurplaat door op één van de plaatjes te klikken.

Deze kleurplaat is gemaakt door
Evelien van Everdingen

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen