fbpx

D.V. 18 januari 2020

Enthousiaste vrijwilligers gezocht! Wil jij je inzetten om de Werelddag 2020 tot een overgetelijke dag te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sjouwers, doeners, denkers, comitéleden, jong en oud; samen zetten we de schouders eronder! Kom jij ons helpen? Geef je op!

Crèche, kinder- en tienerprogramma

1

Dame voor de crèche

Van 9.30 – 12.00 en van 14.00 – 15.00 uur kunnen ouders hun kind van 0 tot en met 3 jaar bij de crèche brengen. Vind je het leuk voor baby’s en peuters te zorgen en houd je hen graag bezig? Geef je dan op, we kunnen je hulp goed gebruiken!

Minimale leeftijd: 16 jaar

5

Vrijwilligers voor het kinderprogramma (m/v)

De hele dag hebben we een leuk kinderprogramma vol activiteiten. We zoeken enthousiaste meiden en jongens, jonge dames en heren die met veel plezier optrekken met kinderen in de leeftijd van 4-11 jaar, toezicht willen houden en er voor hen te zijn.

Minimale leeftijd: 14 jaar (Maatschappelijke stage is een mogelijkheid)

0

Vrijwilligers tienerprogramma (vol)

Vind jij het leuk om met tieners op te trekken? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het tienerprogramma. Samen met de coördinator van dit programma-onderdeel trek je de (onder andere sportieve) handen uit de mouwen om de tieners een geslaagde dag te bezorgen.

Minimale leeftijd 16 jaar

Meer weten over de crèche, het kinder- en het tienerprogramma? Klik dan hier.

Organisatie, media en EHBO

1

Bemanning garderobe (m/v)

Vind jij het een uitdaging om met een team te zorgen voor een snelle ontvangst én snelle uitgifte van de jassen van alle bezoekers? Dan is deze vrijwilligerstaak geknipt voor jou. Schrijf je in.

Minimale leeftijd: 17 jaar

0

Zaalsteward (m/v) (vol)

Als zaalsteward speel je een cruciale rol voorafgaand en na afloop van het hoofdprogramma. Je ontvangt en begeleidt bezoekers en je zorgt voor een goede doorstroming. Dit alles met oog voor de veiligheid. Word jij enthousiast van deze leuke spilfunctie in de hoofdzaal? Meld je dan aan.

Minimale leeftijd: 17 jaar.

0

EHBO’ers (m/v) (vol)

Zonder EHBO geen evenement. Ben jij een gecertificeerde EHBO’er en wil je er zijn voor je naaste op de Woord en Daad Werelddag? Schrijf je in.

0

Fotograaf en videograaf (vol)

Kun jij mooie foto’s maken van een evenement? Blijvende herinneringen vastleggen? Ben je in het bezit van een camera? Dit is je kans.

Catering en parkeren

0

Catering vrijwilligers (vol)

Vind jij het leuk om alle bezoekers te voorzien van een lekkere lunch? We zoeken dames en/of heren die, samen met het cateringpersoneel van de locatie, de lunchcatering verzorgen en stroomlijnen.

Minimale leeftijd: 18 jaar.

1

Parkeerbegeleider (m/v)

Vind jij het leuk om de bezoekers te begeleiden bij het vinden van een parkeerplek? Meld je nu aan!

Minimale leeftijd: 13 jaar.

Waarom vrijwilliger?

Als vrijwilliger krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij de Werelddag. Uiteraard word je vooraf geïnformeerd over de taken en andere praktische zaken. Op de dag zelf kijk je mee (afhankelijk van je rol) van opbouwen tot afbreken. En het mooiste: in alle functies kun je het hoofdprogramma volgen of ben je onderdeel van het unieke kinder- en tienerprogramma, waar ook de hoofdsprekers aanschuiven. Je hoeft dus niets te missen!

Bekijk hieronder alle mooie momenten die in januari 2019 alleen mogelijk waren dankzij onze vrijwilligers! Ben jij er D.V. in 2020 bij?

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen