Workshops

Er waren bijna 100 deelnemers aan de verschillende workshops. Veel mensen hebben dus iets nieuws geleerd: fermenteren, zelf natuurlijke en milieuvriendelijke deodorant maken of een betekenisvolle armband maken – een Psalmsieraad.

Markt

Er waren ruim 30 kramen met een veelzijdig aanbod aan producten. Van verse groenten en fruit tot duurzame producten, heerlijke olijfolie en handgemaakte spullen. En natuurlijk ook tweedehandse parels van de Woord en Daad winkels. De Woord en Daad kringloopwinkel in Noordeloos, op steenworp afstand van de fair, bleef voor de gelegenheid zelfs ook langer open.

Catering

Ook de catering was een groot succes. Op het cateringpleintje, midden in de boomgaard, konden bezoekers genieten in het zonnetje. Heerlijke soep, broodjes, lekkers van Hartje Holland, ambachtelijk ijs van De Oude Schuur en koffie van He Brews coffee. De fair-bezoekers hebben ervan gesmuld!
Kortom, een event voor jong en oud. Hoewel, de jongste bezoekers hadden vooral oog voor het jongvee en de trampoline op het terrein van By Ann. Met ruim 300 bezoekers uit de regio, maar ook uit Zeeland en de Veluwe, kijken we terug op een bijzonder mooie dag!