fbpx

KINDSPONSORING
AFMELDEN?

U overweegt uw steun aan sponsorkind stop te zetten?
We wijzen u graag op de mogelijkheden.
Toch afmelden? Dat kan via het formulier op deze pagina.

/ GOED OM TE WETEN

U overweegt uw steun aan uw sponsorkind stop te zetten. Wij willen ons inzetten uw sponsorkind in het programma te houden, zodat hij/zij een diploma kan halen waarmee het een grotere kans op een baan heeft. Want een diploma zorgt voor verandering!

Wat gebeurt er met mijn sponsorkind na afmelding?

Wij zijn heel blij dat uw sponsorkind in de periode dat u heeft gesponsord, christelijk onderwijs kreeg en toegang tot medische zorg.
Na uw afmelding gaan we kijken of we uw sponsorkind in het programma kunnen houden. Soms lukt dat door andere budgetten te gebruiken. Maar de kans is eerlijkheidshalve zeer reëel dat uw sponsorkind niet langer in het programma kan blijven.

Wanneer eindigt sponsoring normaal gesproken?

Gemiddeld blijft een gesponsord kind tussen zijn 18e en 22e jaar in het programma. Daarna heeft het kind zijn/haar opleiding afgerond en gaat hij/zij aan het werk of geniet een vervolgopleiding. Het kan echter ook zijn dat een kind eerder uit het programma stapt, door bijvoorbeeld ziekte of andere omstandigheden.

Woord en Daad wijst automatisch een ander sponsorkind aan u toe wanneer uw sponsorkind uit het programma stapt.
Wilt u uw huidige sponsorkind nog wel blijven steunen, maar daarna geen ander kind meer? Dat kunt u dat bij ons aangeven. Wij zorgen er dan voor dat uw sponsoring ook daadwerkelijk stopt als uw huidige sponsorkind uit het programma stapt.

Ik ben niet tevreden over sponsoring

Vervelend om te horen! De tevredenheid van sponsors is zeer belangrijk voor ons. We komen daarom graag met u in contact om te kijken wat er niet goed gaat en uw vragen te beantwoorden. Wellicht zien wij iets over het hoofd en kunnen we u naar tevredenheid van dienst zijn.

Kom eenvoudig met ons in contact via:

Telefoon: 0183-611874
Mail: sponsoreenkind@woordendaad.nl
WhatsApp: 06-13708636 (tijdens kantooruren)

Mijn vraag/reden wordt niet in dit lijstje genoemd

Dat is goed mogelijk. Graag willen we toch alle informatie geven die u behoeft voordat u uw sponsoring stop zet. Schroom niet, maar neem contact met ons op:

Telefoon: 0183-611874
Mail: sponsoreenkind@woordendaad.nl
WhatsApp: 06-13708636 (tijdens kantooruren)

Het schrijven naar mijn sponsorkind vind ik een belemmering

Natuurlijk vindt een gesponsord kind het leuk om schrijven te ontvangen. Maar om goede redenen kan het zijn dat u het schrijven naar uw sponsorkind als een belemmering ervaart. Woord en Daad biedt twee mogelijkheden als u niet wilt schrijven.

Schrijfmaatjes
Woord en Daad heeft veel vrijwilligers die het schrijven van sponsors uit handen nemen. Zij zorgen dat uw sponsorkind met regelmaat een brief of kaart krijgt. Aanmelden kan via: sponsoreenkind@woordendaad.nl.

Groepssponsoring
Bij voorkeur geen contact met uw sponsorkind? U kunt dan ook overwegen om over te stappen naar groepssponsoring. Hierbij sponsort u een kind in een groep, en krijgt u eens per jaar een voortgangsrapportage. Voor meer informatie en aamelden kunt u bellen of mailen.

Mijn sponsoring doorgeven

Uw sponsoring overdragen aan een familielid of kennis?
Dat kan eenvoudig via deze website. Door op onderstaande button te klikken, gaat u naar het formulier waar u uw gegevens, en de gegevens van de nieuwe sponsor achterlaat. Wij regelen de rest!

/ WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

We denken graag met u mee over mogelijkheden om uw sponsorkind in het programma te houden zodat het zijn/haar diploma kan halen. Hieronder staan enkele opties om de steun aan uw sponsorkind toch voor te zetten. Persoonlijk contact met ons? U kunt bellen naar: 0183 – 611 874.

  • Kan een kennis, een vriend of een familielid de sponsoring van u overnemen?
  • Kunt u uw sponsoring delen met een andere persoon uit uw omgeving?
  • Uw wilt de zekerheid dat uw sponsorkind wel naar school blijft gaan? Zeg uw sponsoring op nadat uw sponsorkind het programma heeft voltooid.

/ SPONSORING IN BEELD

Afmelden sponsoring

Ja, ik zet mijn steun stop aan mijn sponsorkind
  • Vul hier het kindnummer in. Heeft u meerdere sponsorkinderen? Vul dan de nummers in van de kinderen die u niet langer wilt sponsoren. Nummers graag scheiden met /.
  • Een sponsorkind gaat gemiddeld genomen uit het programma op zijn/haar 22e levensjaar.

DAAROM
SPONSORING!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen