KINDSPONSORING
AFMELDEN?

U overweegt uw steun aan sponsorkind stop te zetten?
We wijzen u graag op de mogelijkheden.
Toch afmelden? Dat kan via het formulier op deze pagina.

/ GOED OM TE WETEN

U overweegt uw steun aan uw sponsorkind stop te zetten. Wij willen ons inzetten uw sponsorkind in het programma te houden, zodat hij/zij een diploma kan halen waarmee het een grotere kans op een baan heeft. Want een diploma zorgt voor verandering!

Wat gebeurt er met mijn sponsorkind na afmelding?

Wij zijn heel blij dat uw sponsorkind door uw steun de kans heeft gekregen om christelijk onderwijs, maaltijden en medische zorg te ontvangen.

Hoewel uw sponsoring nu stopt, zal er voor uw sponsorkind gelukkig niets veranderen: hij/zij blijft ook na uw stopzetting naar school gaan en blijft maaltijden en medische zorg ontvangen. We hopen binnenkort een nieuwe sponsor te vinden, maar tot die tijd zullen wij het christelijk onderwijs financieren vanuit een daarvoor opgericht fonds. Kinderen vanaf 15 jaar worden opgenomen in ons anonieme sponsorprogramma.

Wanneer eindigt sponsoring normaal gesproken?

Gemiddeld blijft een gesponsord kind tussen zijn 18e en 22e jaar in het programma. Daarna heeft het kind zijn/haar opleiding afgerond en gaat hij/zij aan het werk of geniet een vervolgopleiding. Het kan echter ook zijn dat een kind eerder het programma verlaat, bijvoorbeeld door ziekte, verhuizing of andere omstandigheden. Meer informatie hierover? Lees dit artikel!

Woord en Daad wijst een nieuw sponsorkind aan u toe wanneer uw sponsorkind het programma verlaat, zodat hij/zij toegang krijgt tot christelijk onderwijs, maaltijden en medische zorg. Wilt u uw huidige sponsorkind blijven steunen totdat hij/zij het programma verlaat, maar daarna de sponsoring stopzetten? Dat kunt u natuurlijk bij ons aangeven. Wij zorgen er dan voor dat uw sponsoring stopt als uw huidige sponsorkind het programma verlaat.

Ik ben niet tevreden over sponsoring

Vervelend om te horen! De tevredenheid van sponsors is zeer belangrijk voor ons. We komen daarom graag met u in contact om te kijken wat er beter kan en om uw vragen te beantwoorden.

Kom eenvoudig met ons in contact via:

Telefoon: 0183-611800
Mail: sponsoreenkind@woordendaad.nl
WhatsApp: 06-13708636 (tijdens kantooruren)

Mijn vraag/reden wordt niet in dit lijstje genoemd

Neem gerust contact met ons op! We beantwoorden met plezier uw vragen en luisteren graag naar uw opmerkingen.

Telefoon: 0183-611800
Mail: sponsoreenkind@woordendaad.nl
WhatsApp: 06-13708636 (tijdens kantooruren)

Het schrijven naar mijn sponsorkind vind ik een belemmering

Natuurlijk vindt een gesponsord kind het leuk om schrijven te ontvangen. Maar om goede redenen kan het zijn dat u het schrijven naar uw sponsorkind als een belemmering ervaart. Woord en Daad biedt twee mogelijkheden als u niet wilt schrijven.

Schrijfmaatjes
Woord en Daad heeft veel vrijwilligers die het schrijven van sponsors uit handen nemen. Zij zorgen dat uw sponsorkind met regelmaat een brief of kaart krijgt. Aanmelden kan via: sponsoreenkind@woordendaad.nl.

Anonieme sponsoring
Bij voorkeur geen contact met uw sponsorkind? U kunt dan ook overwegen om over te stappen naar anonieme sponsoring. Hierbij sponsort u een kind in een groep, en krijgt u eens per jaar een voortgangsrapportage. Voor meer informatie en aanmelden kunt u bellen of mailen.

Mijn sponsoring doorgeven

Uw sponsoring overdragen aan een familielid of kennis?
Dat kan eenvoudig via deze website. Door op onderstaande button te klikken, gaat u naar het formulier waar u uw gegevens, en de gegevens van de nieuwe sponsor achterlaat. Wij regelen de rest!

/ WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

We denken graag met u mee over mogelijkheden om uw sponsorkind in het programma te houden zodat het zijn/haar diploma kan halen. Hieronder staan enkele opties om de steun aan uw sponsorkind toch voor te zetten. Persoonlijk contact met ons? U kunt bellen naar: 0183 – 611 874.

  • Kan een kennis, een vriend of een familielid de sponsoring van u overnemen?
  • Kunt u uw sponsoring delen met een andere persoon uit uw omgeving?
  • U wilt de zekerheid dat uw sponsorkind wel naar school blijft gaan? Zeg uw sponsoring op nadat uw sponsorkind het programma heeft voltooid.

/ SPONSORING IN BEELD

Afmelden sponsoring

Ja, ik zet mijn steun stop aan mijn sponsorkind

  • Vul hier het registratienummer van uw sponsorkind in. Heeft u meerdere sponsorkinderen? Vul dan de registratienummers in van de kinderen die u niet langer wilt sponsoren. Registratienummers graag scheiden met /.
  • Ik wil mijn steun:

DAAROM
SPONSORING!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring