Geef ze een TIEN! – voor ouders

GEEF ZE EEN TIEN!

Wereldwijd toffe docenten voor de klas

Uw kind krijgt elke dag de kans om naar school te gaan en te leren: leerkrachten in Nederland zijn goed opgeleid, en in de klas wordt gebruik gemaakt van interactieve lesvormen en verschillende lesboeken. Helaas geldt dit niet in alle landen.


Doet uw kind ook mee met actievoeren, zodat er wereldwijd goede docenten voor de klas komen te staan?

Over Geef ze een TIEN!

Via de actie Geef ze een TIEN! wordt geld opgehaald om de kwaliteit van het onderwijs wereldwijd te verbeteren. Juffen en meesters in Guatemala ontvangen bijvoorbeeld goede trainingen en voor kinderen in Haïti wordt christelijk lesmateriaal ontwikkeld. Maar echte, blijvende verbetering van de onderwijskwaliteit in een land is alleen mogelijk als we samenwerken met de lokale overheid. Woord en Daad investeert daarom ook in het opbouwen van relaties met de overheid, zodat we nog veel meer leerlingen, docenten en scholen bereiken!

Doet uw zoon of dochter mee aan de verbetering van het onderwijs in Benin, Burkina Faso, Guatemala, Haïti, Nepal of Sierra Leone?

Kom in actie voor Geef ze een TIEN!

MAAK GEBRUIK VAN ACTIEMATERIAAL

We hebben gratis actiematerialen ontwikkeld, zodat je makkelijk in actie kunt komen. Bouwplaten, kluskaarten, muntkaarten, een sponsorloop of op school een lessenserie over onderwijs in verschillende landen.. Het kan allemaal!

GRATIS GASTLES IN DE KLAS

Eén van onze enthousiaste voorlichters komt graag langs in de klas van uw kind! De les wordt aangepast op het leerjaar, en we nemen mooi materiaal mee!

MEER ACTIETIPS

Wij hebben alvast wat ideeën op een rij gezet om actie te voeren. Een goede voorbereiding is het halve werk! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Draag bij aan goed onderwijs!

Kom in actie en geef een gift

Start zelf een actie, of enthousiasmeer de leerkracht om met de hele klas in actie te komen! Met het opgehaalde geld krijgen leerlingen in Benin, Burkina Faso, Guatemala, Haïti, Nepal en Sierra Leone de kans op een hoopvolle toekomst, omdat zij vanuit Bijbels perspectief les krijgen van goede kwaliteit. Dit bereiken we door leerkrachten te trainen, goed lesmateriaal te ontwikkelen, scholen te adviseren en het overheidsbeleid te beïnvloeden. Ons streven? Kwalitatief onderwijs voor elk kind, zodat zij een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. Zo werken we aan duurzame verandering!

In elk land is het INCE-project aangepast aan de lokale context, daarom verschillen de kosten per land. Benieuwd waar uw gift voor Geef ze een TIEN! concreet aan wordt besteed? Bekijk dan hieronder de verschillende projecten.

Waar werken we?

Klik op de landen en lees hoe we in elk land het onderwijssysteem verbeteren.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring