fbpx

Ik geef jou...

… een Gift of Support en draag bij aan de kwaliteitsverbetering van het wereldwijde sponsorprogramma!

/ Toch naar school

Elke maand worden tientallen kinderen aangemeld voor het sponsorprogramma bij onze christelijke partnerorganisaties in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Dankzij de trouwe sponsors van Woord en Daad kunnen ruim 30.000 kinderen wereldwijd naar school. Maar soms duurt het even voordat een kind een sponsor krijgt. Daarnaast zijn er kinderen van wie hun sponsor de steun niet meer kan voortzetten. Met uw Gift of Support kunnen we kinderen zonder sponsor onderwijs bieden!

‘Een veilige plek’

‘In het sponsorprogramma kreeg ik de bescherming die ik nodig had. Ik heb mogen ervaren dat God de controle over mijn leven heeft. Een waardevolle les die ik heb geleerd is: Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden. Dankzij het sponsorprogramma kon ik naar school en heb ik God leren kennen.’

Narmadji Chancellevie (23) uit Tsjaad

/ Steunt u de verbetering en uitbreiding van ons sponsorprogramma?

Met uw bijdrage kunnen we ook de kwaliteit van ons sponsorprogramma waarborgen en nieuwe programma’s ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld ons programma voor extra kwetsbare kinderen in Tsjaad. Of Dolores, een dorp in de Filipijnen dat in 10 jaar streeft naar zelfstandigheid. Zo kunnen we niet alleen kinderen, maar ook gemeenschappen een hoopvolle toekomst bieden!

/ Meer over ‘Ik geef jou’

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen