Hoop van het Evangelie

In de kerk spreken we over de hoop van het Evangelie. Hoop voor de toekomst, maar ook voor het leven nu, in deze gebroken wereld. Miftah Seid uit Ethiopië groeide op in een arm moslimgezin. Als sponsorkind ontving hij nieuwe kansen, maar dat niet alleen: hij leerde de Heere Jezus kennen als zijn persoonlijke Redder en Zaligmaker. Nu sponsort hij zelf een kind en zet hij zich als dokter in voor de allerarmsten.

‘Sponsoring betekent niet alleen een kind helpen, maar ook een zaadje planten dat blijvende vruchten kan voortbrengen. U geeft niet alleen, u investeert!
Miftah Seid, oud-sponsorkind en arts

Sponsor een kind

Via kindsponsoring krijgt uw collectezak een gezicht. Vanaf €33,- per maand geeft uw gemeente een kind zoals Miftah toegang tot christelijk onderwijs, maaltijden en medische zorg. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor kindsponsoring. Na aanmelding krijgt u zo spoedig mogelijk bericht van Woord en Daad.

‘Onze kerk steunt al zo’n 40 jaar twaalf sponsorkinderen via Woord en Daad. De clubs van de kerk schrijven regelmatig brieven en maken knutselwerkjes die we dan opsturen naar de kinderen. Christelijk onderwijs geeft hoop op een betere toekomst!’ – Hervormde Gemeente, Strijen

Mogen we uw gemeente binnenkort verwelkomen?

Meld u aan via onderstaande knop of neem contact op met Lisette, Relatiebeheerder kerken.

Aanmelden

Aanmelden

Meld u aan om kinderen namens de kerkelijke gemeente te sponsoren.

Stap 1 van 2

Contactpersoon(Vereist)

Woord en Daad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Zie onze privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Neem contact op

Lisette Koolmees Relatiebeheerder Kerken en Basisscholen