WAT KAN IK DOEN
VOOR MIJN SPONSORKIND?

Naast uw sponsorbijdrage ook een kaartje sturen,
of een extra gift doen?

/ STUUR EEN BRIEF OF KAART

Uw sponsorkind een brief of kaart toezenden? Dat kan via onze sponsortool, of door zelf een brief of kaart te versturen. 

U kunt uw post rechtstreeks verzenden naar het hoofdkantoor van de partnerorganisatie. Lees de praktische aandachtspunten goed door voordat u de post verzendt.

/ EXTRA GIFT

Wilt u naast uw sponsorbijdrage een extra gift overmaken naar uw sponsorkind? Daarvoor bieden wij verschillende mogelijkheden. 

Gift € 15,- | Item voor sponsorkind

Afhankelijk van het land waar uw sponsorkind woont, krijgt uw sponsorkind een item dat goed van pas komt in zijn/haar dagelijkse leven. Denk bijvoorbeeld aan spulletjes om ook thuis te kunnen leren.

Gift € 25,- | Pakket voor familie sponsorkind

Met een gift van € 25,- steunt u niet alleen uw sponsorkind, maar ook zijn/haar familie. Van uw gift stelt onze partnerorganisatie een pakket samen dat de familie goed van pas komt. De inhoud verschilt per land en context.

Gift € 40,- | Sponsorkind kan verjaardag met de klas vieren

Met een gift van € 40,- geeft u niet alleen uw sponsorkind, maar de hele klas een onvergetelijk cadeau. Dankzij uw gift kan de verjaardag worden gevierd in de klas, maar daarnaast kunnen we ook investeren in de verbetering van de onderwijskwaliteit. De school kan bijvoorbeeld een nieuw schoolbord, nieuwe tafels of stoelen kopen. Kortom, het is feest voor iedereen!

/ OOK NAMENS UW SPONSORKIND:

Dit is sponsoring

Hartelijk bedankt voor uw steun

Het kind krijgt christelijk onderwijs

Uw sponsorkind krijgt onderwijs, en deelt zijn/haar kennis

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer