fbpx

RegioOndernemers Kampen

Als christelijke ondernemers uit Kampen en omstreken elkaar ontmoeten en maatschappelijk betrokken zijn? Dat kan via RegioOndernemers Kampen en omstreken. Een uniek initiatief in deze regio, waarbij we als lokale ondernemers netwerken tegen armoede.

Een paar ondernemers uit Kampen en omstreken namen het initiatief voor dit ondernemersnetwerk. Met de jaarlijkse ledenbijdragen steunen wij een aansprekend project in Burkina Faso en zijn we daarbij betrokken.

In dit project bieden wij ondersteuning aan vakschool CREDO in Burkina Faso (West-Afrika). Waarbij jongeren de kans krijgen op een baan door het volgen van een opleiding. Een diploma, persoonlijke inzet en arbeidsbemiddeling zorgen aantoonbaar voor een betere plek in de maatschappij. Door de focus te leggen op verbinden met onderwijs en de arbeidsmarkt vinden veel jongeren na hun studie een baan. Dit biedt uiteraard toekomstperspectief voor de jongere zélf en vaak ook hun familie om zo in hun levensonderhoud te kunnen voorzien.

Vanuit Woord en Daad zullen we regelmatig geïnformeerd worden over de voortgang van ons project. Het netwerkaspect komt terug in de lokale, inspirerende en ontspannende (netwerk)activiteiten die we organiseren. Bent u ondernemer uit Kampen of omstreken? Dan bent u van harte welkom!

Wilt u ook lid worden van deze RO?

Ondernemers die betrokken zijn

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen