Vraag een presentatie aan!

‘Het lukte Ineke om onze kleuters mee te nemen.’
– Marja Kaptein, Urk

Bent u ook benieuwd naar de leefomstandigheden van uw sponsorkind(eren)? Wilt u meer weten over ons werk in ontwikkelingslanden? Of gaat u met uw leerlingen aan de slag met Verrekijker en wilt u uw leerlingen extra achtergrondinformatie bieden? Vraag dan een presentatie aan!

Onze ervaren basisschoolvoorlichters komen graag langs om uw leerlingen te vertellen over uw sponsorkind(eren) en/of de landen waar Woord en Daad werkt. Wanneer u binnenkort een actie wilt doen, introduceren ze graag een mooie actie voor uw klas. Ook denken we graag mee over een eventuele digitale presentatie.

/ LEES MEER OVER ANDERE PRESENTATIES

Voorlichting over Guatemala

Juf Marja Kaptein (basisschool Urk) vertelt over de presentatie voor de kleuters

“Op donderdag 11 april kregen we bezoek van Ineke Brand. Zij is scholenvoorlichter van Woord en Daad. Ze nam ons mee naar Guatemala waar drie van onze vijf sponsorkinderen vandaan komen. Een prachtig land, maar ook een gevaarlijk land waar kinderen niet veilig zijn op straat. Samen met haar W&D-pop Vivianne vertelde ze over dit verre land. Het lukte Ineke om onze kleuters mee te nemen. ‘Jongens en meisjes, Vivianne zit nu in het vliegtuig. We moeten heel ver vliegen en het duurt zó lang… daarom gaat Vivianne haar Woord en Daad-lied zingen. Als Vivianne zingt klappen jullie dan mee?’ En met z’n allen klapten de kleuters enthousiast mee.”

Marja Kaptein

Boekenjuf op Urk

/ WOORD EN DAAD IN DE KLAS

Geschikt voor alle leeftijden

De presentaties worden aangepast naar het niveau van de leerlingen. Met de kleuters gaan we bijvoorbeeld op reis met handpop Vivian.
En met de hoogste groepen bekijken we de Ranglijst Welvarendheid Landen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van projecten waarover wij vaak presentaties geven. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden!

Ineke Brand

Scholenvoorlichter
Woord en Daad

/ INTERESSE IN EEN PRESENTATIE?

Of zijn er nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Janneke Witzier

Scholenvoorlichter
Woord en Daad

Bedankt voor uw betrokkenheid!

Ontdek ons volledige aanbod voor scholen!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer