fbpx

Informatie voor leerkrachten

SAMEN MET
UW KLAS IN
ACTIE
VOOR
TOFFE MEESTERS
EN JUFFEN

/ MET UW KLAS IN ACTIE

Als leerkracht weet u het wel: u bent belangrijk voor uw leerlingen. Ze hebben u nodig om nieuwe dingen te leren. In Nederland krijgen leerkrachten de kans om goed les te geven: u volgde een opleiding van goede kwaliteit en kunt gebruikmaken van het juiste lesmateriaal. Dat willen we ook voor leerkrachten in Haïti, Burkina Faso en Nepal! Steunt u goede, christelijke docenten wereldwijd, samen met uw klas?

Maak een keuze uit ons actiemateriaal voor Geef ze een tien!, speciaal ontwikkeld voor scholen:

  • Bouwplaten waarmee kinderen een mooie kijkdoos kunnen maken;
  • Kluskaarten waarmee met verschillende klusjes 10 euro wordt opgehaald;
  • Muntkaarten waarmee 10 euro gespaard kan worden;
  • PDF van sponsorlijst voor sponsorloop om eenvoudig actie mee te kunnen voeren met draaiboekje;
  • Interessante lessenserie over onderwijs in verschillende landen.
  • Wij brengen geen kosten in rekening! Geef uw bestelling door met het formulier onderaan deze pagina.

De opbrengst van Geef ze een TIEN! is bestemd voor de structurele verbetering van de onderwijskwaliteit. Via het International Network for Christian Education (INCE) werken we samen met de lokale overheid aan o.a. opleiding van docenten en goed lesmateriaal. Meer weten over INCE? Bekijk de projectpagina.

Actietips

Wij hebben alvast wat ideeën op een rij gezet om actie te voeren met uw klas of school. Klik hier om de lijst te downloaden.

Graag even doorpraten over welke actie geschikt is voor uw school? Benader ons scholenteam via 0183-611 800 of info@woordendaad.nl. We denken graag mee.

Webpagina voor scholen

Op onze speciale scholenwebpagina vindt u allerlei handige informatie voor u en uw leerlingen, zoals lesmateriaal en diverse leskisten (o.a. Colombia, India, Afrika). Klik hier om naar de scholenpagina te gaan.

Nodig ons uit!

Geïnteresseerd in een gastles over Geef ze een tien!? Eén van onze enthousiaste voorlichters komt graag langs, voor een les die is aangepast op het leerjaar. We nemen mooi materiaal mee. Spreek een voorlichting af via 0183-611 800 of voorlichting@woordendaad.nl. Mail of bel ook gerust als u nog vragen hebt.

Bestelformulier lesmateriaal

  • Actiemateriaal:

  • Lesmateriaal:

  • Contactgegevens:

/ ACTIEVOORBEELDEN

Studenten van Driestar Educatief voeren actie voor Woord en Daad

Alice Ubak en Rianne Mulder, studenten van Driestar Educatief te Gouda, hebben tijdens twee stageweken actie gevoerd voor Woord en Daad. Deze actie heeft maar liefst €1172,60 opgeleverd.

Alice en Rianne én de leerlingen van groep 7 heel hartelijk bedankt voor jullie inzet!!
Graag laten we Alice en Rianne zelf aan het woord:

“In de afgelopen twee weken (28-01 tot 08-02) hebben twee groepen 7 van de Graaf Jan van Nassauschool te Gouda actie gevoerd voor Woord en Daad. Zij hebben zich hierbij gericht op het land Burkina Faso, het allerarmste land waar Woord en Daad werkzaam is. De klassen hebben les gehad over verschillende aspecten van het land (landbouw, onderwijs, klimaat en kinderarbeid). Na deze les ….

Bijzonder jubileum in Elspeet

Eind januari was het feest op de Eben-Haëzerschool in Elspeet! Meester Heijboer vierde zijn 25-jarig jubileum als leerkracht op deze school! Een moment om te gedenken en voor te danken, samen met alle leerlingen, die daarnaast  die dag verschillende workshops volgden. De meester had als wens om niet zelf een cadeau te krijgen, maar juist een cadeau uit te delen aan kinderen wereldwijd die dat hard nodig hebben.
Dit sloot ook mooi aan bij het schooljaarthema van dit jaar: ‘Naastenliefde.’ De leerlingen zijn daarom …

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen