fbpx

✔ Korte indrukwekkende verhalen   ✔ Zang- en cultuurmomenten   ✔ Ontmoeting met bonenkoffie en thee   ✔ Sfeervolle, duurzame en centrale locatie   ✔ Beoordeeld met een 8.3!

DV 18 januari 2020

’t Zal je kind maar zijn!

Je zoon met een lege maag twee uur naar school laten lopen. Je dochter niet naar school laten gaan, omdat er water gehaald moet worden. Je wilt het beste voor je kind, maar je hebt geen keus. Uitzichtloos?

Dankzij onderwijs en door te voorzien in de basisbehoeften kunnen deze kinderen toch werken aan een mooie toekomst. Kenenisa (7) uit Ethiopië wil bijvoorbeeld dokter worden. En Bedatu (6) droomt ervan om eens voor de klas te staan. Hun doel: dienstbaar zijn aan de gemeenschap. Kom naar de Werelddag en hoor de verhalen over extreme armoede en hoop. Beluister het bijzondere levensverhaal van Miftah Seid, een van de sprekers, die opgroeide in armoede en nu werkzaam is als arts. ‘t Zal je kind maar zijn!

Woord en Daad Werelddag

DV 18 januari 2020

0Weken0Dagen0Uren

Sprekers uit Ethiopië en Tsjaad

Miftha Seid uit Ethiopië, een van de sprekers, geeft u een inkijkje in zijn leven. Hij groeide op in armoede en zijn kinderjaren waren verre van gemakkelijk. Toch staat hij in januari op het podium, afgestudeerd als arts.

Belevingsmarkt en veiling

Proef en koop producten op de belevingsmarkt of sla uw slag op de veiling. Verschillende comités, winkels, ondernemers en Woord en Daad programma’s zijn aanwezig.

Sprankelend kinderprogramma

Komt u met het hele gezin? Ook aan uw kinderen is gedacht: voor hen staat er een speciaal programma klaar. De allerjongsten vermaken zich op de crèche.

Ontmoeting

Bezoekers uit het hele land zijn aanwezig op de Werelddag. Ontmoet oude bekenden of juist nieuwe gezichten, proef de herkenning en ontdek de verbondenheid. Uiteraard is er plaats voor samenzang. Woord en Daad verbindt!

Praktische informatie:

wanneer:

18 JANUARI 2020

waar:

MIDDEN NEDERLAND HALLEN (BARNEVELD)

programma:

10.15-15.15 uur

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen