fbpx

Fijn dat u geïnteresseerd bent in de Werelddag!

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor 2021 in volle gang.
U kunt in ieder geval een online event verwachten op D.V. 30 januari 2021. Zodra er meer informatie beschikbaar is, plaatsen we dat op deze pagina.

✔ Korte indrukwekkende verhalen   ✔ Zang- en cultuurmomenten   ✔ Ontmoeting met bonenkoffie en thee   ✔ Sfeervolle, duurzame en centrale locatie   ✔ Beoordeeld met een 8.3!

Nog niet aangemeld?

Ook zonder aanmelding bent u welkom!

Je zoon met een lege maag twee uur naar school laten lopen. Je dochter niet naar school laten gaan, omdat er water gehaald moet worden. Je wilt het beste voor je kind, maar je hebt geen keus. Uitzichtloos?

Dankzij onderwijs en door te voorzien in de basisbehoeften kunnen deze kinderen toch werken aan een mooie toekomst. Kenenisa (7) uit Ethiopië wil bijvoorbeeld dokter worden. En Bedatu (6) droomt ervan om eens voor de klas te staan. Hun doel: dienstbaar zijn aan de gemeenschap. Kom naar de Werelddag en hoor de verhalen over extreme armoede en hoop. Beluister het bijzondere levensverhaal van Miftah Seid, een van de sprekers, die opgroeide in armoede en nu werkzaam is als arts. ‘t Zal je kind maar zijn!

Sprekers uit Ethiopië en Tsjaad

Miftha Seid uit Ethiopië, een van de sprekers, geeft u een inkijkje in zijn leven. Hij groeide op in armoede en zijn kinderjaren waren verre van gemakkelijk. Dankzij zijn sponsor kon hij toch naar school. Het feit dat hij in januari op het podium staat, is een getuigenis van Gods goedheid.

Belevingsmarkt en veiling

Proef en koop producten op de belevingsmarkt of sla uw slag op de veiling. Verschillende comités, winkels, ondernemers en Woord en Daad programma’s zijn aanwezig en er is van alles te beleven.

Komt u met het hele gezin? Voor uw kinderen staat er een speciaal kinder- en tienerprogramma klaar. De allerjongsten vermaken zich op de crèche.

Ontmoeting en cultuurbeleving

Weet u hoe Ethiopiërs elkaar groeten? Ontdek de culturen uit Ethiopië en Tsjaad, ontmoet oude bekenden of juist nieuwe gezichten, proef de herkenning en ontdek de verbondenheid. Met samenzang!

Aanmelden als vrijwilliger

Aanmelden als bezoeker

Praktische informatie:

wanneer:

18 JANUARI 2020

waar:

MIDDEN NEDERLAND HALLEN (BARNEVELD)

programma:

10.15-15.15 uur

Sprekers op de Werelddag

Miftah Seid – Ethiopië

Oud-sponsorkind en arts

Miftha Seid uit Ethiopië, een van de sprekers, geeft u een inkijkje in zijn leven. Hij groeide op in armoede en zijn kinderjaren waren verre van gemakkelijk. Het feit dat hij in januari op het podium staat, is een getuigenis van Gods goedheid. Dat is ook het thema wat centraal staat in zijn verhaal: ‘De wonderdaden van Christus’.

Sephora Nadjimbaidje – Tsjaad

Directrice partnerorganisatie FDB

Sephora Nadjimbaidje groeide op in extreme armoede. Met haar werk bij FDB wil ze kinderen zicht geven op een toekomst en de liefde van Christus delen. In een land met voornamelijk moslims is dit echter niet altijd makkelijk. Ze zal vertellen welke tegenslagen ze ondervonden heeft, maar ook wat ze ondanks dat in Tsjaad mag betekenen.

Gert-Jan Segers – Nederland

Fractievoorzitter ChristenUnie

Gert-Jan Segers is een aantal jaar in Egypte actief geweest als missionair werker. In deze periode was hij dagelijks getuige van de spanningen tussen christenen en moslims, ook bij kinderen, in een door de islam gestempelde omgeving. In zijn bijdrage op de Werelddag staat het thema ‘De kracht van het Evangelie’ centraal.

Mettie de Braal – Nederland

Intern begeleider speciaal onderwijs

Als intern begeleider binnen het christelijk speciaal onderwijs kent ze de heftige situaties waarin kinderen zich kunnen bevinden als geen ander. Mettie neemt ons mee in haar passie voor deze kinderen en deelt verhalen van hoop.

Download de kleurplaat

Kleur deze kleurplaat in en lever hem in op de Woord en Daad Werelddag. Wie weet win jij een prijsje!

Download de kleurplaat door op één van de plaatjes te klikken.

Deze kleurplaat is gemaakt door
Evelien van Everdingen

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Help mee om de Werelddag meer bekendheid te geven!

Deel deze pagina met familie en vrienden.

En ontmoet elkaar in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen