Sponsorkind zoekt sponsor

Als je ooit echte armoede hebt gezien, dan weet je hoe rijk je werkelijk bent. Woord en Daad brengt via kindsponsoring al meer dan 44 jaar arme kinderen en mensen zoals jij bij elkaar. Door die band ontstaat iets bijzonders: het sponsorkind voelt zich gesteund en krijgt de kans zich te ontwikkelen tot een zelfstandige burger. Tegelijk profiteert de omgeving van het kind mee. Maak ook een sponsorkind blij en geef het de liefde en aandacht die het verdient!

Sponsor een kind: een investering voor het leven!

 

Meer over sponsoring Ik ben al sponsor

Zoek een sponsorkind

Een sponsorkind, hoe werkt dat?

Voor slechts 99 cent per dag (€ 30,- per maand) kun jij een kansarm kind juist kansrijk maken! Hierboven kun je zelf kiezen welk kind je sponsort. Via de knop 'geen voorkeur’ kun je ook een sponsorkind laten toewijzen door Woord en Daad. Alle sponsorkinderen komen uit arme gezinnen.

Na je aanmelding ontvang je een leuk welkomstpakket met meer info over jouw sponsorkind. Jij wilt straks natuurlijk weten hoe het met jouw sponsorkind gaat. Daarom krijg je geregeld bericht via MijnWoordendaad.nl of via de post. Denk aan persoonlijke tekeningen en brieven, updates over de schoolresultaten en gezondheid, ieder jaar een nieuwe foto en een nieuwsbrief.

Wat betekent sponsoring voor het kind?

Het sponsorkind merkt jouw ondersteuning direct: het kan christelijk kwaliteitsonderwijs volgen en grote zorgen over eten, kleding en zorgkosten zijn niet meer nodig. Elk sponsorkind wordt door onze lokale partner vanuit christelijk waarden en normen toegerust om straks een verantwoorde burger te zijn in de maatschappij van zijn of haar land.

Gebed voor en contact met jouw sponsorkind zijn waardevol! Sponsorkinderen dragen de liefdevolle en bemoedigende woorden uit post van sponsors hun leven lang mee. Lees wat het sponsorprogramma van Woord en Daad uniek maakt en waarom een kind sponsoren jouw investering meer dan waard is.

Een dag uit het leven van sponsorkind Cindy uit Guatemala

Benieuwd hoe het leven van een sponsorkindje eruit ziet? Maak kennis met Cindy (8), een vrolijk sponsorkind uit Guatemala! In dit land in Zuid-Amerika leeft driekwart van de bevolking onder de armoedegrens. Veel kinderen krijgen daarnaast al op jonge leeftijd te maken met gebroken gezinnen en geweld.

Sponsor een kind, dit krijg je ervoor terug

‘U en uw familie zijn altijd in mijn hart. Uw hulp was een grote zegen voor mijn leven! Ik ging naar een goede school en dáár hoorde ik het evangelie.’ Dit is een citaat uit een bericht dat oud-sponsorkind Carmen (nu 30 jaar) uit Guatemala stuurde aan haar sponsor Anneloes. Carmen was al ruim een jaar online op zoek naar haar sponsor om dit te laten weten… en extra bijzonder: Carmen is nu zelf ook sponsor van een landgenootje.

Meer weten over het sponsoren van een kind?

Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag vrijblijvend meer info aan

Sponsor een kind uit een groep

Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.