Gift of Support

Gift of Support (voorheen Project Kinderhulp) is speciaal opgezet voor kinderen die nog geen sponsor hebben. Ook zij verdienen immers een goede toekomst!

Steun voor kinderen zonder sponsor

Elke maand worden tientallen kinderen aangemeld voor het sponsorprogramma bij onze christelijke partnerorganisaties in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Soms duurt het even voordat zij een sponsor krijgen. Speciaal voor die kinderen heeft Woord en Daad een algemeen fonds opgezet: Gift of Support. Dankzij deze gift hoeven kinderen niet te wachten op een sponsor, maar kunnen ze alvast naar school.

Daarnaast zijn er sponsors die om verschillende redenen moeten stoppen met de steun aan hun sponsorkind. We willen niet dat het kind hierdoor niet meer naar school kan, daarom wordt de Gift of Support ook ingezet om deze kinderen toegang tot onderwijs te blijven bieden.

Hoe werkt het?

Ook u kunt iets betekenen voor kinderen zonder sponsor! Geef een Gift of Support, dan kan goed, christelijk onderwijs, maaltijden, kleding en medische zorg betaald worden voor die ‘wachtende’ kinderen. Vanaf € 7,50 per maand steunt u deze kinderen al!

Aanmelden Gift of Support

  • Bekijk hier onze privacyverklaring

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring