Wandelen, trailrunning, fietsen of mountainbiken in België

Zie jij jezelf al gaan, wandelend of fietsend door de prachtige heuvels van de Belgische Ardennen? Met een mooi sponsorbedrag van minimaal € 750 in de pocket voor projecten die wereldwijd werken aan de bestrijding van kindslavernij. Dát is precies wat Sport for Others inhoudt! Samen met natuurlijk een flinke dosis saamhorigheid. Want alle deelnemers gaan voor hetzelfde doel.

Datum en locatie

Sport for Others vindt plaats Deo volente zaterdag 28 september in (de omgeving van) Stavelot. Op vrijdagavond is er al een gezellig programma voor deelnemers die eerder komen. Blijf je een heel weekend, dan ben je welkom bij de kerkdienst (met aansluitend een lunch) op zondagochtend en de sing-in op zondagavond.

De uitdagingen

Je kunt kiezen uit verschillende uitdagingen en verschillende afstanden. Ze hebben één ding gemeen: de routes en uitzichten zijn práchtig!

Wandelen en trailrunning

Voor deze uitdagingen kun je kiezen voor een afstand van 23, 35 of 41 km. Wandelen door oude bossen en glooiende weilanden, langs beekjes en rustige dorpjes. En halverwege de route kom je langs de iconische waterval van Coo. Dat belooft wat, toch?

Fietsen

Fietsers kiezen voor een afstand van 100 of 150 km. Deze routes bestaan uit delen van de bekende wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik. De heuvels in deze route zijn berucht, beroemd en gevreesd!

Mountainbiken

Nieuw dit jaar: 60 km mountainbiken! De route is een combinatie van drie bestaande MTB-routes rond Stavelot en de watervallen van Coo. Er is lekker veel afwisseling tussen single tracks, bospaden en verharde weg.

Meer info en aanmelden