Update: i.v.m. huidige coronasituatie verzet naar voorjaar 2022!

Kledingavond voorjaar 2022

Een nieuwe jurk, een leuk jasje, een andere kleur blouse. Kleding is altijd welkom in je kast, toch? Of puilt jouw kast inmiddels uit en weet je toch niet wat je aan moet trekken? En waar komt jouw kleding eigenlijk vandaan?

Zijn dit jouw vragen? Dan hebben wij iets leuks voor jou! D.V. in het voorjaar van 2022 hopen we een gezamenlijke, gevarieerde thema-avond over kleding te organiseren met als thema: ‘Trek het (je) aan!’ Deze avond is live mee te maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om online aan te haken met je zussen, vriendinnen of bekenden! Na de pauze is er gelegenheid om aan een kledingruil deel te nemen of kleding te scoren van een Woord en Daad kringloopwinkel.

De sprekers:

Gera van den Berg      – Heerlijk minimaliseren
Carolien Luitjes          – Jij bent exclusief, kleur- en stijladvies
Harmen Niemeijer     – Micha Nederland
Janneke Witzier         –  Woord en Daad

Het programma

19:15 Inloop
19:30 Welkom en bijdragen verschillende sprekers
20:30  Praktisch gedeelte: in twee groepen uiteen voor kledingruil en kledingverkoop, halverwege wissel
21:30  Afronden en uitwisselen geleerde lessen
21:45  Afsluiting

Kledingverkoop

Er zullen een aantal rekken met mooie kleding uit een Woord en Daad kringloopwinkel te koop zijn, zodat je direct leuke kringloopkleding kunt scoren.

Kledingruil
Ook willen we deze avond een kledingruil organiseren voor iedereen die aanwezig is. Thuis kun je dit natuurlijk ook zelf opzetten met je eigen vrienden, familie of buren.

  • Neem maximaal 3 goede kledingstukken mee (herfst of winter, schoon, heel, nog redelijk actueel) en 2 accessoires (tassen, sieraden, riemen, sjaals)
  • Hang deze kledingstukken op soort op de rekken.
  • Iedereen maakt eerst een rondje langs de kleding
  • Plak stickers met initialen op de kleding die je leuk vindt (eerst passen mag)
  • Als er meerdere stickers zijn per kledingstuk, gaan we kijken wie het krijgt (wie het ’t beste past/ of wie nog niets heeft)
  • Kijk, pas, ruil en geniet!

De groep wordt in tweeën verdeeld. De eerste groep gaat eerst kringloopshoppen en daarna ruilen. De andere groep start met ruilen en kan daarna gaan shoppen.

Interesse?
Wil je op de hoogte blijven van deze kledingavond? Laat je gegevens achter en zodra er een datum bekend is, hoor je dat als een van de eersten! Je kunt je dan ook aanmelden voor deze avond.

Aanmelden
Het is nodig om je vooraf aan te melden voor deze avond. Je hebt hierbij twee keuzes: live aanwezig in Harderwijk, waarbij we €7,00 vragen als bijdrage aan de onkosten voor deze avond. Dit bedrag kun je tijdens de avond gepast contant betalen. Of je kunt je aanmelden voor (gratis) online deelname. Je krijgt dan vooraf de link waarmee de livestream is mee te kijken, waarbij er mogelijkheid is om je mogelijke vragen in een livechat te stellen. Tip bij online aanmelding: maak er een gezellige (schoon)zussen, vriendinnenavond van en organiseer thuis een kledingruil!

N.B. Update coronabewijs
Na de laatste persconferentie is ook deze locatie genoodzaakt een coronabewijs te checken voor evenementen en zal een mondkapje nodig zijn bij verplaatsingen en tijdens de kledingruil en – verkoop. Als het programma van de avond verder nog zal wijzigen, communiceren we dit z.s.m.
Heb je je al aangemeld om live aanwezig te zijn en wil je dit niet meer i.v.m. de aangescherpte coronaregels? Wacht de mail die we uiterlijk woensdag 10 november sturen even af voor verdere uitleg en instructie.

Houd me op de hoogte over de kledingavond voorjaar 2022

Binnenstebuiten! Een frisse kijk op spullen

Mooie spullen, daar houden we allemaal wel van! Maar waar komen die spullen eigenlijk vandaan? Hebben we al die spullen in onze kast eigenlijk wel nodig? En hoe maak je daarin keuzes om goed met de schepping en met mensen wereldwijd om te gaan?

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer