fbpx

Aan Tafel!

Voedselverspilling op de kaart

Wereldwijd gaat een derde van ons voedsel verloren. Dat kost veel geld, is slecht voor het milieu en heeft een negatief effect op de beschikbaarheid van voedsel voor anderen. Vanuit de Bijbelse principes van rentmeesterschap en rechtvaardigheid kunnen we dit niet laten gebeuren.

Woord en Daad werkt in ontwikkelingslanden om armoede te bestrijden. Zo krijgen boeren trainingen om hun productieproces te verbeteren en voedselverliezen te verminderen. Maar voor het bereiken van eerlijke verhoudingen in de wereld is meer nodig! Een duurzame leefstijl hier in Nederland heeft een positieve invloed elders in de wereld.

Jij kan het verschil maken! Daar is Woord en Daad van overtuigd. Daarom zijn we het project ‘Aan Tafel! Verspilling op de kaart’ gestart. Met dit project word je uitgedaagd om minder voedsel te verspillen en zo bij te dragen aan een eerlijker wereld. Doe jij mee?

Heb jij zelf een goede tip of wil je reageren? Wat kunnen we doen om voedselverspilling tegen te gaan? Mail ons op aantafel@woordendaad.nl

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen