Lekker eten, daar houden we allemaal wel van! Maar waar komt ons eten eigenlijk vandaan? Hoe wordt het geproduceerd en door wie? En hoe maak je daarin keuzes om goed met de schepping en met mensen wereldwijd om te gaan?
Van D.V. maandag 5 t/m zaterdag 10 oktober 2020 organiseert Woord en Daad de Week van de Duurzaamheid met als thema: Lekker duurzaam! We nemen een duik in de mango- en ananasproductie in Sierra Leone en inspireren je om te kiezen voor lekker, duurzaam en fairtrade voedsel. Zodat je na deze week niet alleen heerlijke en gezonde maaltijden kunt klaarmaken, maar ook bij kunt dragen aan eerlijke verhoudingen wereldwijd. Samen kunnen we verschil maken! Doe je mee?
Stel een vraag aan een mangoboer(in)
En, altijd al een vraag willen stellen aan een mangoboer(in) uit Sierra Leone? Grijp dan nu je kans en mail ons uiterlijk 3 september je vraag via lekkerduurzaam@woordendaad.nl. Wie weet wordt je vraag beantwoord in het vraaggesprek dat we op vrijdag 9 oktober delen, samen met andere inspirerende verhalen uit Sierra Leone!
Meer weten? Bekijk hier meer informatie over de campagne.