fbpx

IK GEEF JOU… een maand lang naar de speedschool

Dankzij dit project krijgen deze kinderen een kans om versneld in te stromen. Helpt u mee? Voor slechts 12,50 euro kan een kind een maand lang naar de speedschool.

Waarom is het project belangrijk?

In Burkina Faso kunnen al ruim 2.700 basisschoolkinderen naar school dankzij het onderwijsprogramma van onze partnerorganisatie CREDO. Kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar, die nooit eerder naar school gingen, kunnen daar echter niet terecht. Het lesprogramma is namelijk gericht op kinderen die vanaf het begin al meedraaien. Daarom krijgen deze kinderen ook een kans, dankzij het versnelde onderwijs op de speedschools.

Waar draagt u aan bij?

We ondersteunen 20 speedschools in de gebieden rondom en ten zuiden van de hoofdstad Ouagadougou. Deze scholen zijn vaak gevestigd in ruimtes die vanuit de lokale bevolking ter beschikking worden gesteld. Per school wordt een leerkracht aangesteld die in staat is om de aangepaste lessen te geven. Verder zijn onderwijsmaterialen nodig en worden kosten gemaakt om de schoolruimtes in te richten. Uw gift is welkom.


Behalve speedschools geeft Woord en Daad ook kinderen de mogelijkheid op regulier onderwijs. Vind u dat kinderen ook onderwijs verdienen als dit niet vanzelfsprekend is? Ga dan naar het kindoverzicht en geef een kind een toekomst!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen