Voor kerken

BETROKKEN
MET UW KERK

/ BIJ HET WERK VAN WOORD EN DAAD

Ieder mens is geschapen naar Gods beeld. Maar door de gebrokenheid die in de wereld gekomen is, zien we ongelijkheid en lijden om ons heen.

We weten ons geroepen om, juist op de plaatsen waar veel ongelijkheid is, Gods liefde en barmhartigheid te weerspiegelen en door te geven. Als kerkelijke gemeente wilt u ook omzien naar uw naaste die het minder heeft. Samen maken we het verschil en creëren we hoop en nieuwe kansen.

Hoe zet uw kerk zich in?

Dit kan klein beginnen, denk aan een collecte bij u in de kerk, bijvoorbeeld voor onze gezamenlijke noodhulpactie voor de impact van corona, of de noodhulpactie in Haïti. Of wijs de jeugdleiders op de vele mogelijkheden die Woord en Daad heeft, die u leest op deze jongerenpagina. U kunt ook een project of land uitkiezen, waarvoor u als kerk zich in wilt zetten. We komen dan graag langs om hier alles over te vertellen. Bel of mail mij voor de mogelijkheden, ik denk graag met u mee!

Roeland van Everdingen

Relatiebeheerder kerken

r.vaneverdingen@woordendaad.nl
0183 611 800

/ MOGELIJKHEDEN VOOR UW KERK

COLLECTEER

voor één van
onze projecten

PRESENTATIE

wij komen graag (online)
bij uw gemeente op bezoek

Contactformulier voor kerken

Een vraag, meer informatie of een idee? Kom via onderstaand formulier in contact met Roeland van Everdingen (relatiebeheerder kerken).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

/ WOORD EN DAAD IN BEELD

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer