Churchkids

In de kerk spreken we over de hoop van het Evangelie. Maar we geloven ook dat het leven met God hoop geeft voor het leven van alledag. Wilt u als gemeente kinderen wereldwijd een goede start en hoop voor de toekomst geven? Dat kan door het sponsoren van één of meerdere kinderen via het sponsorprogramma ChurchKids.

Sponsor als kerk

Familles Fortes: sterke gezinnen in Benin

De kinderen van vandaag zijn de volwassenen van morgen. Een veilige omgeving om op te groeien sorteert kinderen goed voor op de toekomst. Onderwijs vormt een belangrijke schakel, maar wat als de ouders zelf nooit naar school zijn geweest en niet weten hoe ze hun kind kunnen steunen in school? Of als de vader van het gezin werkloos thuiszit? Samen met de lokale bevolking in Sinendé in het noorden van Benin werken we aan de toekomst van de gemeenschap. Met als doel een gemeenschap van sterke gezinnen, of zoals ze dat in het Frans zeggen: Familles Fortes.

Lees meer

Job & Business Booster Burkina Faso

Aïchatou en Alice startten een onderneming, ondanks hun beperking. Barry en Cherita gingen aan de slag als buschauffeur. Woord en Daad staat naast deze jonge generatie in Burkinabé, Burkina Faso. Samen met lokale organisaties ondersteunen we hen naar een waardig inkomen. We nodigen u uit om bij te dragen aan het opstarten van nieuwe ondernemingen en te investeren in de doorontwikkeling van startups. Draagt u bij aan de toekomst van deze jonge ondernemers?

Lees meer

Samen de strijd aan tegen kindslavernij in Ethiopië

Ieder kind is het waard om op te groeien in vrijheid. Helaas zitten wereldwijd miljoenen kinderen gevangen in een systeem van moderne slavernij. Bijvoorbeeld in Ethiopië, waar een combinatie van armoede, familieproblemen én hiaten in de wetgeving leidt tot uitbuiting van kinderen. Daarom werkt Woord en Daad, samen met een consortium van lokale partners, aan de bestrijding van moderne slavernij door de ketens van kinderarbeid en uitbuiting in Ethiopië te doorbreken.

Lees meer