fbpx

EEN DORP,
STERKER DAN
DE STORM!

Een dorp, sterker dan de storm!

In 10 jaar tijd zelfstandig.

Dolores is een dorp in de Filipijnen dat in 2013 is verwoest door een tyfoon. Tijdens deze ramp raakten families hun huis en inkomen kwijt, maar de inwoners zijn échte ondernemers.

Een stuk zuidelijker is, met geld uit het noodhulpfonds van Woord en Daad, een nieuw Dolores gebouwd. De inwoners richten zich op de toekomst. Met elkaar werken ze aan de wederopbouw van de gemeenschap, zodat ze in 2029 weer zelfstandig zijn!

Doet u mee?

Door uw steun krijgt een kind en de familie toegang tot christelijk onderwijs en trainingen. Maar u draagt bij aan een verandering die groter is! Niet alleen uw sponsorkind groeit op in een zelfstandige en weerbare gemeenschap, maar ook toekomstige generaties krijgen toegang tot onderwijs. Dankzij de scholing en trainingen vinden de inwoners een goed betaalde baan en kunnen zij later zelf het onderwijs voor hun kinderen betalen.

Sponsoring stimuleert de kinderen en hun familie om zelfstandig te worden en draagt dus bij aan duurzame verandering. Doet u mee?

Dit project is onderdeel van het Woord en Daad sponsorprogramma. Voor meer informatie over het basis sponsorprogramma, kijk op deze pagina.

/ SPONSORING IN DOLORES

Het kind krijgt christelijk onderwijs

De volwassenen krijgen trainingen

In 2020 betaalt u € 36,- per maand

Uw steun wordt jaarlijks met € 4,- per maand afgebouwd

U ontvangt jaarlijks een rapportage

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen