fbpx

Dolores

Een dorp, sterker dan de storm!

In 10 jaar tijd een zelfstandig Dolores.

Dolores is een dorp in de Filipijnen dat in 2013 is verwoest door een tyfoon. Tijdens deze ramp raakten families hun huis en inkomen kwijt. 

Een stuk zuidelijker is, met geld uit het noodhulpfonds van Woord en Daad, een nieuw Dolores gebouwd. Op hun nieuwe plek zorgen de inwoners voor het levensonderhoud van hun families. Maar de situatie van 2013 beheerst nog steeds hun leven. De inwoners dromen van een zelfstandige, ondernemende gemeenschap. Daarom zette Woord en Daad een sponsorprogramma op. Doet u mee?

/ SPONSORPROGRAMMA WOORD EN DAAD

Dit project is onderdeel van het Woord en Daad sponsorprogramma. Voor meer informatie over het reguliere sponsorprogramma, kijk dan op deze pagina.

/ SPONSORING IN DOLORES

Het kind krijgt christelijk onderwijs

De volwassenen in de familie krijgen beroepsgerichte trainingen

Het eerste jaar betaalt u € 40,- per maand

Daarna wordt uw steun jaarlijks met € 4,- per maand afgebouwd

U ontvangt elk jaar een rapportage over het dorp

/ DOLORES SPONSORKINDEREN

/ WAAROM IS UW STEUN NODIG?

Dolores

In Dolores wonen ruim 200 kinderen met hun families. De stevige nieuwe huizen staan er al, maar voedsel is er niet genoeg. Woord en Daad wil, samen met onze partnerorganisatie AMG Filipijnen, de ontwikkeling van de gemeenschap ondersteunen. U kunt meedoen.

Zelfstandig en ondernemend

De kinderen zijn de toekomst van de Dolores-gemeenschap. Door hen te steunen krijgen zij toegang tot christelijk onderwijs. Ze leren lezen, schrijven, rekenen en het belangrijkst: ze krijgen onderwijs uit de Bijbel. Maar ook de volwassenen hebben praktische vaardigheden nodig om de totale gemeenschap zelfstandig te maken. Zij krijgen in dit project beroepsgerichte en economische trainingen.

Doe mee!

Word sponsor van een kind in de gemeenschap van Dolores! Door uw steun aan een kind en een familie krijgen zij beide toegang tot onderwijs en trainingen. Het eerste jaar betaalt u € 40,- per maand. Daarna wordt uw bijdrage over 10 jaar afgebouwd, zodat Dolores aan het eind van deze periode zelfstandig verder kan. Bouwt u met ons mee aan een zelfstandige, weerbare gemeenschap in Dolores?

Meer weten

Wilt u graag meer informatie over Dolores? Stuur ons een mail via sponsoreenkind@woordendaad.nl of bel ons op 018 3611800.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen